Bingo Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  Bingo Sør as er 100 % datterselskap i Ivre AS konsernet (les mer på www.ivre.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 2 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sør`s lokaler kommer lag og foreninger i Agder til gode der 97 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen. I 2019 betalte vi ut ca. 6,7 millioner til lag og foreninger på Sørlandet der ca. 94 % av formålene er idrettslag.
Fra 1.januar 2022 har vi 7 haller på Sørlandet og de markedsføres under Ivre spill og Bingo Sør. 
Våre haller er Stoa, His, Sørlandstunet, Vennesla, Markens, Mandal og Vanse.

Godt nytt år alle sammen :)

Nytt av året er at vi dessverre måtte legge ned Harebakken bingo fra 31.12.2021.Harebakken ble åpnet 1.9.2020Vi klarte ikke å nå de myndighetenes krav knyttet til hovedspill for å kunne ha hovedspill.Det ble nok for krevende å åpne en ny bingo i disse C19 tider i et så begrenset lokale (i størrelse)Vi takker kundene som var hos oss i perioden vi drev bingoen og håper å se dere i våre lokaler,gjerne i Arendal på His og Stoa :)Stor takk også til de ansatte ved bingosjef Kalle, hallsjefene (først Linda) og siden Ingerlinn og alle øvrige ansatte!Vi gjorde virkelig vårt ytterste for at dette skulle gå !Vi har fortsatt 7 bingoer i Bingo Sør as og vi har ikke endret spilleplanen selv om Harebakken er lagt ned!


Kjære kunder. Fra onsdag 15.12.2021 iverksetter regjeringen ny forskrift og regler knyttet til C19. Disse skal i første omgang ha en varighet på 1 mnd. Det kan bli endringer underveis og vi skal da oppdatere dere ift. hvilke konsekvenser det eventuelt måtte få for oss. Ta vare på dere selv og andre ?? Dette har vi sammen klart før og dette skal vi klare sammen også denne gangen ?? Se de nye reglene/retningslinjene som gjelder fra i morgen. les mer på vår facebook-side.

Ta kontakt med daglig leder Geir Fredrik Sissener i Bingo Sør hvis spørsmål. Nås på mob: 951 06 018

27.11.2020. Da har vi en svært spennende nyhet: Nå kan du spille hjemmefra (online) på våre hovedspill: hovedspill 1 (vanlig bingo) og hovedspill 2 (Bingo 2) og det nye er at du kan fylle på spillekonto med ditt VISA-kort (ikke mulig med kredittkort). MEN først må du til vår bingohall og registrere deg. Gevinstene må hentes i en av våre haller (gevinster over kr 5000,- overføres bankkonto). 
Spillene følger åpningstidene i Bingo Sør as.

Gå inn på denne linken for å spille og få mer informasjon: 
http://Bingosor.dyndns.org

Ta kontakt med betjeningen i den enkelte spillehall for mer informasjon.

Husk å følge våre retningslinjer knyttet til Covid 19. Det er klare oppslag i hallene og spør betjeningen hvis dere er i tvil.Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

                                           


Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den: