Bingo Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  Bingo Sør as er 100 % datterselskap i IdrettsFinans konsernet (les mer på www.idrettsfinans.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 5 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sørs lokaler kommer lag og foreninger i Aust og Vest Agder til gode der 92 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen. I 2016 betalte vi ut mer enn 8,2 millioner til lag og foreninger på Sørlandet der ca. 92 % av formålene er idrettslag.

Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

               

Mandag 31.juli 2017 er en meget spesiell og vemodig dag all den tid vi har siste spilldag på Brokelandsheia Bingo. Fra tirsdag 1.august 2017 er bingoen nedlagt. Vi har drevet bingo på Brokelandsheia siden 2009, det blir 8 år. Vi takker alle våre kunder, alle foreningene (formålene) og ansatte for et meget godt samarbeid i alle disse årene! Fra 1.august 2017 er det 7 bingoer i linken og dagens spilleplan gjøres det ikke noe med, det betyr mer i gevinst på de gjenværende 7 bingoene. Vi ønsker våre kunder på Brokelandsheia hjertelig velkommen til spill fortrinnsvis i Arendal på His (Kirkeveien 183) eller på Stoa.

SØKNADSFRIST FOR BINGOSPILL 2018 ER AVSLUTTET

Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den:FELLESMØTE 19/09/07 KL. 19.00 RANDESUND IL KLUBBHUS
FELLESMØTE 21/09/07 KL. 19.00 SØR AMFI
FELLESMØTE 26/09/07 KL. 19.00 LINDESNESGÅRDEN MANDAL

VELKOMMEN SKAL DU VÆRE.

For lag og foreninger som spiller bingo hos Bingo Sør
Klikk her for å logge inn til foreningsnettet.