Bingo Sør driver en moderne bingovirksomhet med et variert spilletilbud med en god blanding av tradisjonell papirbasert bingo og elektronisk databaserte bingospill. Alle lokalene er lyse, hyggelige og velutstyrte, og våre bingoverter vil alltid gjøre sitt ytterste for at våre kunder skal trives.  Bingo Sør as er 100 % datterselskap i IdrettsFinans konsernet (les mer på www.idrettsfinans.no). Dette konsernet er eid av idretten i Aust-Agder gjennom stiftelsen Aust-Agder idrettsfond og 5 særkretser. Inntektene fra bingospill i Bingo Sørs lokaler kommer lag og foreninger i Aust og Vest Agder til gode der 92 % er idrettslag, og er et verdifullt bidrag til å opprettholde et variert og godt aktivitetstilbud til barn og unge i landsdelen.

Spill Belago i alle våre haller.  Vinn opptil 50.000.  

                
Åpningstider jul og nyttår 2016/2017:

o Lille juleaften (fredag). Nattbingo spilles ikke, ellers vanlig.

o Juleaften (lørdag). Stengt.

o 1.juledag (søndag). Stengt.

o 2.juledag (mandag). Åpningstid kl.1500-2030. (nesten som søndagsspill)

o Nyttårsaften (lørdag). Som lørdag, ingen endring.

o 1.nyttårsdag (søndag). Åpningstid kl.1500-2030. (nesten som søndagsspill)Se vår flotte og nye spillplan fra 1.oktober 2016 ! Spilleplanen finner du i hallene - kom og test!


Mange er ikke kjent med den flotte utvikling og de gode spilltilbudene som man i dag finner i Bingo Sør as sine spillhaller.

Under finner du en liten reklamefilm vi har laget, håper du liker den:For lag og foreninger som spiller bingo hos Bingo Sør
Klikk her for å logge inn til foreningsnettet.